Ernæringsvitenskap 17


Ukjent

Palmeolje

Ernæringsvitenskap

Ernst Ludwig

Lidt om Melk

Ernæringsvitenskap

Ernst Ferdinand Lochmann

Om Betydningen af den nationale Kost

Medisin, Ernæringsvitenskap

Jørgen Brunchorst; Wilhelm Maribo Schøyen; Ernst Ferdinand Lochmann; Elisee Reclus

Naturen. Nr. 2, Februar 1889, 13de. Aargang

Naturvitenskap, Botanikk, Zoologi, Geografi, Marinbiologi, Insekter, Ernæringsvitenskap

Wilhelm Maribo Schøyen

Lidt om de vigtigste spiselige insekter.

Insekter, Ernæringsvitenskap

Jørgen Brunchorst; Gerhard Armauer Hansen; Miller Christy

Naturen. Nr. 12, Desember 1889, 13de. Aargang

Botanikk, Zoologi, Insekter, Polarforskning, Ernæringsvitenskap

Gerhard Armauer Hansen

Vore vigtigste næringsmidlers bestanddele.

Ernæringsvitenskap

Fl. Kratschmer

Om menneskets ernæring

Ernæringsvitenskap

Fl. Kratschmer

Om menneskets ernæring

Ernæringsvitenskap

Jaensch

Sukker og sukkerstoffe.

Kjemi, Ernæringsvitenskap

Henri Coupin

Spiselige insekter.

Ernæringsvitenskap, Entomologi

Bjørn Helland-Hansen ; Torbjørn Gaarder; August Brinkmann jr.; Hans Tambs-Lyche; Anders Kvale; Harald Egenes Lund; Jakob Naustdal; Miranda Bødtker

Naturen. Nr. 3, Mars 1942, 66. årgang

Medisin, Biografi, Meteorologi, Arkeologi, Ernæringsvitenskap, Melk

August Brinkmann jr.

Om melkekjertler, melkesekresjon og melkens betydning for det nyfødte individ

Medisin, Ernæringsvitenskap, Melk

Torbjørn Gaarder; Håkon Mosby; August Brinkmann jr.; I. Undås; Svein Haftorn

Naturen. Nr. 4, April 1942, 66. årgang

Geologi, Meteorologi, Ernæringsvitenskap, Medisin, Melk, Fossil

August Brinkmann; Cecilius Martin August Brinkmann; Martin Cecilius August Brinkmann

Om melkekjertler, melkesekresjon og melkens betydning for det nyfødte individ

Medisin, Ernæringsvitenskap, Melk

Torbjørn Gaarder; Rolf Nordhagen; Hjalmar Munthe-Kaas Lund; Carl Ludvig Godske; Hans Sætren; Valborg Aschehoug

Naturen. Nr. 10, Oktober 1943, 67. årgang

Botanikk, Nekrologer, Kjemi, Ernæringsvitenskap, Gener, Molekyler, Cytoplasma, Næringsmiddel

Valborg Aschehoug

Bakteriologiske problemer i hermetikkindustrien

Kjemi, Ernæringsvitenskap, Næringsmiddel